Ekm

11B SINIFI MUSTAFA ÇİÇEK VE MURAT ÖMEROĞLU LİDERLİĞİNDE İSTANBUL´U GEZDİ.

Ekm

4007 TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SAKARYA´DA DÜZENLENEN SAKARYA MAKER ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ  ZİYARETİ VE ATÖLYE ÇALIŞMAMIZ

45 Atölye çalışması ve mini yarışma, 8 Konferans, 2 Söyleşi, 1 resim sergisi, fabrika gezileri ve çok sayıda endüstriyel kuruluşların teknolojik gelişmeler odaklı sunumlarının gerçekleştirildiği şenlikte biz de 20 kişilik bir ekiple Fizik Öğretmeni Önder ARIK liderliğinde Elektrik Devresi atölyesine katıldık.

Ekm

SAKARYA MAKER ŞENLİĞİ GÜNLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN GEZİ İLE SAKARYA 1.OSB´DE BULUNAN KROMEL MAKİNE FABRİKASINI ZİYARET ETTİK.

GIDA SEKTÖRÜNDEKİ MAKİNELERİN NASIL TASARLANDIĞINI VE ÜRETİLDİĞİNİ YERİNDE GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ MÜHENDİSLİK ALANINDA BİLGİLER EDİNDİ.

SAKARYA MAKER ŞENLİĞİ EKİBİNE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

Aşure ikramı için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Türkiye´de ilk defa düzenlenen İstanbul Teknofest Havacılık Fuarını ziyaret ettik.

Eyl

Uluslararası Marmara Cup. Karate şampiyonasında öğrencimiz Emre COŞKUN-63 kilo komite grubunda üçüncü oldu. Kendisini tebrik ediyoruz

Eyl

Okul yönetimimiz ve okul aile birliğimiz tarafından verilen yemekte öğretmenlerimiz bir araya geldi.

Eyl

AKYAZI EYYUP GENÇ FEN LİSESİ BU YIL DA BAŞARISINDAN SÖZ ETTİRİYOR.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavı başarısı ve üniversiteye yolladığı öğrencilerinin yerleştiği bölümler ile kendinden söz ettiren Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi kendine güvenen öğrenci ve velilerini yanıltmadı.

Okul müdürü Murat YEŞİLBAŞ "Geçen yıl yapmış oldukları özverili çalışmalar ile öğrencilerin hayallerine ulaşmalarını sağlayan okul müdürü sayın Murat ÖZDEMİR'e, 12. Sınıfların koordinatörlüğünü yapan sayın Mehmet ALTIPARMAK'a  ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum, öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum, inşallah bundan sonraki yıllarda da başarımız devam edecek "dedi.

Ağu

12. sınıfa geçen öğrencilerimiz için planladığımız Yaz Destekleme Yetiştirme Kursumuz sona erdi.

Okulumuzun üniversite başarısında önemli bir yeri olan yaz hazırlık kursumuz 107 öğrencinin yatılı olarak kaldığı 2 aylık süreç içerisinde başarılı bir şekilde tamamlandı.

Bu programla öğrenciler, özelikle ilk aşama sınavı olan TYT konusunda ciddi bir hazırlık yaparak yeni eğitim öğretim dönemine daha avantajlı girmiş oldu

Ağu

Bir kısım mezun öğrencilerimiz ve 12. sınıfa geçen yaz kursu öğrencilerimizle Özel İstinye Üniversitesi´ni ziyaret edip bilgiler aldık.

Velilerimizin dikkatine :

!!! 2018 - 2019 PANSİYONA YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTELERİ DUYURULAR KISMINDA YAYINLANMIŞTIR. !!!

Okulumuzda eğitim hakkı kazanan 9. sınıf öğrencilerimizin okula kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılmaktadır.Okul kaydı için herhangi bir evrak veya şahsi başvuruya ihtiyaç yoktur.

Okul pansiyonunda yatılı olarak öğrenim görmek isteyenler ekte verilen dilekçelerden durumlarına uygun  olanı doldurup , dilekçenin alt kısmında belirtilen ´´EKLER´´ kısmındaki evraklarla birlikte Ağustos ayı sonuna kadar okul idaresine iletmeleri gerekmektedir.   Komisyon kararı sonucunda  gerekli şartları taşıyan öğrencilerin   pansiyona yerleşimleri ile ilgili bilgilendirmeler  Eylül ayının ilk haftası  yapılacaktır.

SERVİS GÜZERGAHLARI VE İRTİBAT TELEFONLARI

SAKARYA MERKEZ VE MERKEZE YAKIN İLÇELER İÇİN SERVİS İRTİBATI

RECEP ERSOY(ERSOYLAR TURİZM) 0542 235 6927 /  0536 749 2457

HENDEK SERVİSİ ALAATTİN KARAGÜZEL (KARAGÜZELLER TURİZM) 0532 386 2886

PEKŞENLER-YAZILI-EKİNLİ-KARAPÜRÇEK-BUĞDAYLI-KIZILBAYIR İSTİKAMETİ SERVİS SUAT KILIÇ 0535 080 3551

OKUL KIYAFETLERİMİZ AKYAZI,HENDEK VE ADAPAZARI´NDAKİ KONFEKSİYON MAĞAZALARINDAN TEMİN EDİLEBİLİR.