Mrt

Fatih projesi kapsamında okulumuz 9.sınıf öğrencilerine tabletleri dağıtıldı.

Mrt

17 Mayıs  2013 tarihinde okulumuzda düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.

Mrt

Yazar ve kişisel gelişim uzmanı Ali Erkan Kavaklı tarafından 08.11.2013 tarihinde okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilerimize yönelik zekanın etkin kullanımı ve geliştirilmesi konusunda seminer düzenlendi.

Mrt

Sakarya valisi Sayın Mustafa Büyük, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı,  İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, siyasi partilerin ilçe başkanları ve oda başkanlarıyla birlikte okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz Selim SANDIKÇI’nın destekleriyle hem ODTÜ gezisi düzenlendi hem de Türkiye’nin değişik üniversitelerinin mühendislik fakülteleri son sınıf öğrencilerinin bitirme projeleri sergisini gezdik.

Mrt

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü Rehber Öğretmeni Raci Şener´in 10.sınıf öğrencilerimizle birlikte hazırladığı "Zoraki Evlenme" adlı oyun 12.06.2013 Çarşamba günü okul salonumuzda sahnelendi.

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte Trabzon ve Rize gezisi yaptık.

Mrt

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projeler sergilendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin yıldönümü sebebiyle okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Raci ŞENER ´in rehberliğinde program hazırlandı.

Mrt

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem sonu münasebetiyle okulumuzda, yeni yapılan konferans salonunda karne töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuzun kurucusu hayırsever sayın Eyyup Genç okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sonrası okulumuz Göynük ve Taraklı’ya gezi düzenlemiştir.