T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi

TURKS WITHOUT BORDERS PROJESİ 2.DÖNEM ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Geçtiğimiz yıl pandemi sürecinde okulumuzun dahil olduğu Turks Without Borders "Sınır Tanımayan Türkler" projesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılı proje çalışmalarını tamamlanmış bulunmaktadır.

Washington Türk Amerikan Kültür Derneği tarafından yürütülen ve bu yıl 2. proje dönemini gerçekleştirilen "Sınır Tanımayan Türkler(Turks Without Borders)" projesi ile ABD'de yaşayan Türk asıllı gençler, Türkiye'nin farklı şehirlerinde öğrenim gören lise öğrencileri ile bir araya geldi.

Dönem boyunca haftalık olarak gerçekleşen çevrimiçi buluşmalar okulumuz İngilizce Öğretmenleri Özge Kap, Meltem Sağlam ve Bahar Polat gözetmenliğinde gerçekleşti. Projeye katılan öğrencilerimiz her buluşmada önceden belirlenen konular üzerinde Amerika`da yaşayan akranlarıyla karşılıklı sohbet imkânı bulmakla kalmayıp farklı kültürlere tanıklık ederek İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar.

Yeni dönemde proje kapsamında çalışmalarımız devam edecektir. Projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

21-06-202221-06-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.06.2022 - Güncelleme: 21.06.2022 12:56 - Görüntülenme: 219
  Beğen | 0  kişi beğendi