"SINIR TANIMAYAN TÜRKLER" PROJEMİZDE YENİ DÖNEM

Okulumuzun geçtiğimiz yıl dahil olduğu Türk Amerikan Kültür Derneği(Turkish American Cultural Association of Washington, TACAWA)  tarafından yürütülen "Turks Without Borders" projesi yeni dönem çalışmalarına başladı.

Proje kapsamında her hafta okulumuz öğrencileri ile Amerika'daki öğrenciler online platform üzerinden İngilizce öğretmenlerimiz Özge Kap, Bahar Polat ve Meltem Sağlam gözetiminde çeşitli konularda İngilizce sohbet ederek hem yabancı dil konuşma becerilerini geliştirme hem de farklı kültür ve deneyimleri tanıma fırsatı elde etmiş oluyorlar. Emeklerinden dolayı İngilizce Öğretmenlerimize, proje koordinatörleri Ülkü Umay'a ve Serpil İngeç'e ve öğrencilerimize teşekkür eder,  yeni dönem çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 26.05.2021 - Güncelleme: 20.06.2022 14:52 - Görüntülenme: 905